Свободата днес и тук 08 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

За Йосиф Кобзон – с презрение

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, http://ivo.bg

 

Ако на някой тук му липсва руският мафиот Йосиф Кобзон да го разревава с “моя страна, моя Болгария”, една бясна на този дебелокож путинист рускиня припомня в писмо до него гадното му отношение спрямо болните руски деца, които Кремъл забрани да бъдат осиновявани в САЩ, за да “натрие носа” на американските власти, дръзнали да реагират срещу нарушения на човешките права в Русия. Този любимец на българските русофили, попаднал в забранителните списъци ЕС, е болен и се моли на Путин да му съдейства да се лекува в същата тази омразна Европа.

 

Превод от руски за ivo.bg Васил Костадинов

Save the Beast!

 

“Задават ми въпроса:” Как гласувахте по законпроекта “Дима Яковлев”? Отговарям : “За”. Питат ме дали не се срамувам? Отговарям, че не се срамувам! “- Йосиф Кобзон, декември 2012г.

 

Гласувайки за закона, болният и стар Йосиф Давидович, вероятно, е искал да се изгаври с проклетата Америка, която не допуска руски мафиоти на своя територия.

 

Какво имам предвид?

Когато един месец след приемането на закона, през януари 2013г., в района на Нижни Новгород почина първото дете със сложен сърдечен порок, което бяха готови да приемат американски родители, но не успяха, Йосиф Кобзон не се обърна към президента да промени закона, за да се позволи поне други деца, вече почти осиновени, да заминат за САЩ.

 

Или в Детски дом №13 в Санкт Петербург – там живее Никълъс, момче с диагноза “Булозна епидермолиза”, по-известна като “синдром на пеперудата”. Излишно е да казвам, че за две години от живота на Никълъс никой от руските осиновителите не се заинтересува от него, но и като цяло, никой и никога в Русия не е осиновявал деца с тази диагноза. И много други с толкова сложни заболявания.

 

Благодарение на Йосиф Кобзон, който не се срамува, Никълъс не заминава за САЩ при Дона Кракер, която малко преди приемането на закона “Дима Яковлев” започна оформянето на документите.

 

Йосиф Кобзон, знаейки какво означава да бъдеш тежко болен, не помоли президента за случая с Никълъс. И за Лера със синдрома на Даун не го направи. И при всички останали случаи – също.

 

В медиите не се споменава Йосиф Кобзон да е молил президента да предприеме стъпки за осигуряване на обезболяващи лекарства за пациенти с рак след няколкото самоубийства на хора, които не понесоха страданията.

 

Всички тези дреболии, тези хорица и дечица, никога не са вълнували Йосиф Давидович. И тогава дойде моментът X – трябва да спасява собствената си кожа. И тук, Кобзон не се колебае да се обърне лично към президента да му съдейства за лечение в гнилата Европа.

 

Недейте, Йосиф Давидович, може там гейовете да ви заразят с нещо.

С бездуховност, например.

 

Покажете ни със своя пример, че нашата медицина е на ниво и не отстъпва по нищо на европейската.

 

Ако ли не, това ще бъде най-добрият пример – за всичките ви закони и постановления ще попаднете в ада още тук, на Земята. Чрез истински земни страдания.

 

Между другото, време е да се помисли за санкции на ЕС срещу членове на семействата на руски официални лица – зачестиха случаите на лечение на тежко болни съпруги в Европа.

 

Карина Орлова

8.07.2015г.

Echo.msk.ru


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional