Свободата днес и тук 12 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Общината чисти лепенките "160 от 240" от Lafka

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Владимир Йончев, http://offnews.bg

 

 

 
 
Служителки на "Титан" чегъртат лепенките "160 от 240" от стените на Lafka. До тях с бялата риза е инспекторът, който твърдеше, че само носи стола от кафето. Снимка: Владимир Йончев

 

Под надзора на служител на Столичния инсектората, служителки на сметосъбиращата фирма "Титан" чегъртат от Lafka стикерите #160 от 240.

OFFNews се натъкна на тях на ъгъла на улиците "Граф Игнатиев" и "Алабин" в София. Вниманието ни беше привлечено от шумните им оплаквания какво са принудени да правят, вместо да си вършат работата.

На въпроса ни кой ги е накарал да чегъртат Lafka, те посочиха мъж с бяла риза и чанта, който се навърташе наоколо.

- Нямам нищо общо, каза най-напред мъжът в бялата риза. Малко по-късно той смени версията - бил от съседното кафене и само донесъл стола, на който се бяха качили служителките.

- Ами, от кафенето! Инспектор е, издадоха го чистачките.

Няколко минути по-късно мъжът наистина влезе в сградата на столичния инспекторат към район "Средец".

От инспектората бяха видимо изненадани от усърдието на своя служител.

Няма специална заповед да се чисти Lafka, нито има специална заповед да се чистят точно тези стикери. Но по принцип всякакви лепенки и плакати извън определените затова места, би трябвало да се премахнат, коментираха от инспектората на район "Средец".

Колегите на уплашения инспектор нямаха идея защо той се крие.

Стикерите "160 от 240" бяха разлепени от привърженици на съдебната реформа, предлагана от правосъдния министър Христо Иванов. 160 е броят на депутатите, който е нужен, за да минат конституционните поправки.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional