Свободата днес и тук 10 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

PIK - МОЙ ВРАГ

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Николай Флоров

Като редовен сътрудник от чужбина на сайта Свободата.сом съвсем наскоро открих, че мои статии и коментари са публикувани в изданието “PIK” без мое разрешение.

Доколкото знам, това издание принадлежи на една от най-ненавижданите и отвратителни личности в българския политически живот – Делян Пеевски.

Пред нас, драги читатели на Свободата.сом, стои един пример на комунистическа информационна перверзия. За всички да знаят: никога и с нито един материал не съм допринасял за дейността на такова издание. Няма и да допринасям, тъй като отвращението ми към такъв вид преса е пълно.

Николай Флоров 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional