Свободата днес и тук 25 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Вие сложете заглавие

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Славея Балдева, www.slaveyabaldeva.wordpress.com


 

Това е статията: http://www.faktor.bg/novini/balgariya/55429-skandal-ruskoto-konsulstvo-v-ruse-se-izgavri-na-tzarevetz-s-denya-na-nezavisimostta.html

 

Свикнахме някак с поучителното отношение на освободителя ни. С назидателното също. С обвинителното, че сме го предали заради съюзите, в които днес членуваме - също. Просто свикваме, както и да ни нахока. Масово сме тихи тогава. Снишаваме се като един пръв партиен и държавен ръководител по времето на перестройката. Докато отшуми и си влезем в разработения миризлив коловоз. Но кресливи сме за световните санкции срещу него - освободителя. Няма значение как се държи. Няма значение какво ни е причинявал и ни причинява. Нали това е гейската Европа и „мръсните” аримиканци. Рояк партии, движения и организации заклеймяват Европейския съюз и САЩ, които „пречат” на свещената ни славянска дружба.

Само по-внимателно с нея. Да не ставаме мазохисти, бе, родни друзя. Свободни сте да не харесвате днешния държавен глава и никой не ви го оспорва. Но като сте такива националисти и ратници за българщината, защо ще останете тихи, когато в Деня на българската независимост генералният консул на Руската федерация поставя своя венец върху този на държавния ни глава. Не обвинявам изобщо консула. Той върши това, което е в интерес на неговата държава. Това, което са вършили предците му на територията на етническите българи с ясната цел да не се обединят те в единна държава. Да останат разпокъсани. Както и стана.

А български журналисти писали писмо до украинския президент – протест срещу санкциите към Магдалена Ташева и Елена Йончева. Нещо по-горния повод ще напишете ли, уважаеми.

Действието на консула е показателен урок – доколко Русия зачита българската независимост и държавност, докато си разиграва коня из наша територия, както сметне за добре.

А от наша страна – „Мълчание в очите ти царува” .

Е?

Казвам Е, защото, ако кажа А, след него идват Б и В. Те няма да питат нищо. Тревожно е, ако не питат и други букви от азбуката: Г, Е, Р, Б, както и Р, Б.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional