Свободата днес и тук 13 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

НАТО ЛИ? КЪДЕ Е НАТО?

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Николай Флоров

На 23 декември (точно преди Коледа) по стар брежневски трик армията на Путин дебаркира с десет амфибийни хеликоптероносача на градския плаж във Варна.

Въздушен десант над руската курортна база в Камчия осигурява сигурността на руските граждани срещу увеличаващата се българска враждебност към Русия.

1,000 самолета МИГ 29 се изсипват на летищата в Бургас и Варна, а други 1,000 патрулират над България и северна Гърция, за да отвърнат на евентуална реакция от НАТО.

Българското черноморско крайбрежие и половината от България са завзети. Русия и нейният партньор Турция вече имат обща граница и общи намерения на Балканите.

Южен поток ще се строи.

НАТО е крайно изненадано – да отвърне  на агресията би означавало обявяване на война на Русия.

Не се очаква петнайсетте руски изтребителя (неремонтирани) на българските военно-въздушни сили да излетят с голи гърди и да прехващат руската въздушна орда само за да останат в народната памет като герои, нито от четирите американски бронирани коли и двата танка.

И за да не събираме после парчетата им, по-добре би било да излезем да посрещаме отново братята освободители с хляб и сол. За набързо организираното посрещане се подготвят партизанските отряди на Атака, ПФ и ДПС, следвани от петата колона на АБВ. На посрещането са и «КОЙ», и Гоце Първанов (току-що разконспириран), и Сергей Дмитриевич, и всички останали, включително и Малък Тошко.

Цялото правителство е арестувано, барабар с реформаторите, седесарите и цялата останала реакционна паплач, ведно със сътрудниците на ЦРУ от интернетните сайтове.

Предстои народен съд.

На 24 декември НАТО е пред шах-мат и оставя решаването на проблема за след Коледа.

Междувременно - Весела Коледа!      


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional