Свободата днес и тук 15 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Под знамената на Русия: Аз съм Сидеров, арестувайте ме (СНИМКИ)

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.clubz.bg

 

Привърженици на "Атака" се събраха пред парламента, за да защитят имунитета на лидера си

Снимки Веселин Боришев

Клуб Z

Протестът на привържениците на Волен Сидеров около парламента вече започна. Привържениците на "Атака" обаче са доста малък брой. Късно снощи Сидеров заяви, че медиите искат война и ще си я получат.

Протестиращите носят плакати "Аз съм Сидеров, арестувайте ме".

"Идваме от Плевен, защото сме българи, аман от тия пришълци, дето искат да дойдат за завладеят България и от тия цигани".

Това коментира един от защитниците на Сидеров. Той призна, че не е гледал скандала, предизвикан от Сидеров в центъра на София в изборната нощ. На въпрос защо е тук, той отговори:

"Аз съм българин и съм длъжен да дойда".

В това време вътре в Народното събрание Сидеров и Чуколов очакват създаването на комисия по искането на главния прокурор за свалянето на техните имунитети. 

Репортерите на Би Ти Ви и Нова ТВ бяха обект на сериозна омраза от атакистите.

"Аз съм безработна, не се продавам като вас за много пари", заяви жителка на кв. "Надежда" пред камерите.

Самият Сидеров пристигна с охрана от две яки момчета, които го съпроводиха до служебния вход на парламента. Той влезе без да коментира нищо.

"Щом народното събрание смята за най-правилното нещо да свали имунитетите на хора, които открито говорят срещу разпространението на наркотиците... Направиха ли комисия за АБВ лидера и имотите на сина му, за имотите на Цветанов, за депесарите, когато пребиха човек в НДК. Двоен стандарт, тази игра не е честна. Ще я играем както ние преценим".

Това заяви депутатът Десислав Чуколов, за когото също има искане за сваляне на имунитета.

 Привърженик на Сидеров от Габрово откровено си призна, че е дошъл на екскурзия и не е много наясно защо точно е пред парламента и каква кауза защитава.

 

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional