Свободата днес и тук 24 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Огнян Минчев: Компенсации за кого? За КОЙ и служителите му във властта

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Огнян Минчев, http://clubz.bg

 

 

Огнян Минчев.

Клуб Z

А днес вече е известно, че промените в бюджета на МВР са напълно оттеглени.

Аз не бих имал нищо против компенсации и привилегии за полицаите, ако някой е в състояние да ми покаже границата между полицията (службите за сигурност) и организираната престъпност. Никой не може да ми я покаже, защото я няма. Бих подкрепил стимули за мотивирана служба на полицая, ако мога да разчитам на него.

Кога за последен път сте получавали услуга от полицията без връзки и протекции "отгоре"?

Грабен, бит, онеправдан - българският гражданин може да регистрира проблема си ако пожелае, но не и да получи помощ за решаването му или възмездие за насилието срещу себе си. За кого да се дават компенсации - за КОЙ и неговите високопоставени служители във властта?


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional