Свободата днес и тук 13 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Forbes: На Путин дните са преброени, САЩ да разработи стратегия срещу политиката му

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg/

 

 
 
 

Владимир Путин

 

Русия дестабилизира държави чрез корупционни практики и пропаганда

Новият президент на САЩ трябва да възприема Москва много сериозно и да разработи цялостна стратегия на поведение към Путин. Това пише журналистът Джеймс Карафано в коментар за Forbes.

След това Путин ще се сблъска с още по-големи проблеми. Въпреки, че управлението му над руската държава още известно време може да се запази, заради способността му да създаде проблеми на световната сцена, дните му във властта са преброени, коментира журналистът с категоричност.

Според него, истинската американска стратегия трябва да бъде насочена срещу дълбоките причини, заради които Путин създава проблеми - а именно, способността му да вреди на Европа.

Карафано предлага "реален план", състоящ се от три основни момента: "Трябва да се започне с активна енергийна политика на Съединените щати, основаваща се на принципите на свободния пазар. Тя трябва да се комбинира със сериозни усилия за противодействие на" меката сила" на Русия, противопоставяне на нейната агресивна пропаганда и разобличаване на нейните корупционни практики, чрез които дестабилизира други страни и региони. И, разбира се, Съединените щати трябва да демонстрират решимост да защитават трансатлантическата общност - това включва всичко: от активизиране на нашата програма за укрепване на ядрената модернизация и противоракетната отбрана до възстановяването присъствието на американските войски в Европа, се казва ще в статията.

Авторът твърди, че тези мерки са необходими, за да бъде „поставен на място дребният диктатор“.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional