Свободата днес и тук 25 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Бащата на детето от лифта: Обявявам ви война! Ще ви прецакам благата концесия

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://clubz.bg

 

"Алчни еничари от "Витоша ски", обръща се софиянец, чийто 5-годишен син оцеля по чудо

Снимка БГНЕС

Клуб Z

Моля всички скиори, сноубордисти и планинари да споделят!
Отворено писмо до "Витоша Ски"

Така започва писмо във фейсбук профила на Любомир Станков - баща на момченцето, което вчера падна от Симеоновския лифт в движение и оцеля по чудо.

5-ГОДИШНО ДЕТЕ ИЗПАДНА ОТ СИМЕОНОВСКИЯ ЛИФТ В ДВИЖЕНИЕ

Ето и пълният текст на написаното от Станков:

"Казвам се Любомир Станков и съм баща на 5 годишния Владислав, който днес на 24.01.2016г. падна от лифт "Симеоновски" между 12ти и 13ти стълб!

НЕуважаеми господа,

Аз карам ски от 8 годишен на Витоша и сноуборд от 14 годишен (пак на Витоша). В момента съм на 35 години! Аз съм отраснал на тази планина! Имам два завършени семестъра в НСА със специалност "Сноуборд" (Треньорски факултет) випуск 1998 г. След като в продължение на поне 15 години виждам как умишлено унищожавате ски базата на Витоша и след като днес моят син падна от "Симеоновски" лифт поради техническа неизправност на заключващия механизъм на кабинката, съм морално задължен на Ви обявя ВОЙНА!

Особено след наглото изказване на матрьошката РАДОСЛАВ ПЕЕВ по БТВ, който най-нагло посмя да твърди, че едва ли не сам съм си изхвърлил детето от лифта! ВОЙНА не само за моето дете, а ВОЙНА за ВИТОША! ВОЙНА, да ви махна от там, за да не падне утре цяла кабинка с деца!!!

Вие господа, сте нагли до безобразие! Вместо да се извините, вие вменявате вина в един от най-настървените и стари витошкари! Обещавам ви НЕуважаеми господа, да ви прецакам благата концесия, защото вие дори не се грижите за това, което е оцеляло на Витоша! Преди няколко дни падна лавина и УБИ двама човека и всички в купом ( плюс медиите), дали поради невежество или умишлено, не съобщихте къде падна тази лавина!

АЗ ЩЕ ОБЯСНЯ СЕГА, ЗА ДА Ви Го...
ЛАВИНАТА ПАДНА НА ПИСТА "ЗАЕКА" НА ОКОЛО 150 МЕТРА НАД ПЛАЦОВЕТЕ, НА КОИТО СЕ УЧАТ ДЕЦАТА ОТ ВАШИТЕ СКИ УЧИТЕЛИ!!!!!!

Лавината падна, защото цяла Витоша е занемарена и изоставена! За да могат Банско и Боровец да привличат софиянци и за да може ония ПРЕЦЕДЕНТА ПЛЕВНЯТА да прави 20 минутни рекламни клипчета на Банско! (б.ред. следва нецензурен израз). Но се чувствам задължен да ви приканя НЕуважаеми господа от "Витоша Ски", да го поканите прецедента на Витоша, който да спретне една реклама и на нашата планина!

Да се снима на плаца с Владислав - синът ми! Да го похвали за късмета, че е жив и да покаже как 150 метра над него и ски училищата, преди няколко дни от лавина са загинали двама човека!

И още нещо НЕ уважаеми АЛЧНИ ЕНИЧАРИ, собственици на "Витоша Ски"! Как не ви е срам да взимате 20 лв. за карта на 4 или 5 годишно дете??? Това са вашите бъдещи клиенти! Не го ли осъзнавате или и бизнес не знаете как се прави ??? ИЛИ ВИЕ САМО ЗНАЕТЕ ДА КРАДЕТЕ ???

С цялото ми НЕуважение, Любомир Станков - един щастлив баща на две деца, които ще обикнат планината ВЪПРЕКИ ВАС!"

-----

Бел.ред. След инцидента на сайта на "Витоша Ски" се появи само следното кратко съобщение: Поради извършване на технически преглед на 25.01.2016г. (Понеделник) лифт Симеоново-Алеко няма да работи!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional