Свободата днес и тук 02 Април 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Ванга и Вазов на три морета

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Виктория Стойчева, http://kafene.net

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Национална гордост - Ванга и цървулите на някой дЕдо, културата - Людмила Живкова и наследници, богомили, Дънов и ориенталско-езическа пляваДържавата - кражби и беззаконие, тротоарите - кал до колене, хората - злобни и мързеливи, пенсионерите - гладни, децата - повечето в чужбина.

По улиците - побоища, по магистралите - катастрофи, по заведенията - чалга, по телевизията - турски сериали.

Политиците - предимно от БКП и съответно некадърни, полицията - корумпирана, съдиите - глас в пустиня, прокурорите нагли подлоги, журналистите - безпомощно тъпи.

Национална гордост - Ванга и цървулите на някой дЕдо, културата - Людмила Живкова и наследници, богомили, Дънов и ориенталско-езическа плява, елитът - недообразовани простаци, науката - професори и академици с нула, даже с две нули научен принос, националистите ни - русо-, а не българофили.

И на тоя фон на всеобща и безкористна любов към Родината (щото патриотизъм това значи) всичките неграмотни родители на още по-неграмотните си отрочета, пишещи във фейсбук на латиница, вярват, че с едното задължително прочитане на откъси от Паисий, Ботев и Вазов, децата ще станат малки патриотчета и ще се възпитат в национална гордост от само себе си. А, и България ще пребъде на три морета, хлъц.

Наздраве!

Коментарът е публикуван в профила на Виктория Стойчева във Facebook.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional