Свободата днес и тук 26 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Номинацията на Бокова – цената на Борисовата стабилност се търгува в преводни рубли

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Емил А. Георгиев, http://deos.bg

 

Снощи късно Министерството на външните работи обяви, че е изпратило писмо, с което номинира Ирина Бокова за поста Генерален секретар на Организацията на Обединените нации (ООН).

С това “дясно-центристкото” правителство “Борисов-2” съвсем официално се превръща в правоприемник и продължител на започнатото от кабинета “Орешарски”. Да не забравяме, че последният влезе в историята като правителство на мафията, предизвикало най-мощните и продължителни граждански протести в последните десетилетия.

ДЕОС припомняме, че Бокова, която МВнР величае като “една от значимите кандидатури в предстоящата кампания за Генерален секретар на ООН”, бе част от кабинета “Виденов”, донесъл ни най-тежката политическа и икономическа криза в най-новата история на България.

Бокова е фаворит на официалния путинов аватар у нас – Георги Първанов, който преди седмица открито изнуди министър-председателя, като обвърза подкрепата си за правителството с номинацията на виденовата министърка за високия международен пост. Работещият ден и нощ за “стабилността” на България премиер Борисов пък се изгаври със своите избиратели, демонстрирайки за пореден път пълна безпринципност и липса на каквато и да е политическа хигиена.

Учудени?

Е, важното е да сме здрави. И да имаме стабилност, чиято цена се търгува в преводни рубли.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional