Свободата днес и тук 19 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Граждани: Брутално ограбват България с цените на горивата

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg

 

 
 
 
 
 
 
 

Изпратено е Открито писмо до Президента, Министър-председателя и Председателя на народното събрание

Стартира гражданска Инициатива за справедливи цени на горивата. Авторите са изпратили открито писмо до Президента, Министър-председателя и Председателя на народното събрание, търсят подкрепата и на всички граждани.

В позицията им е представена в детайлно изследване от експерти, направено на база официалните данни от Европейската комисия.

Поразяващи данни, будят възмущението ни от пълното безхаберие и съучастие, на всички държавни институции.

Пълно прикриване на истината от НАП, Агенция митници, КЗК, Министерство на финансите. Все едно тези институции са на щат към Лукойл и големите петролни фирми, а не са призвани по закон да защитават интересите на държавата и нейните граждани.

Ето и някои от графиките в изследването, доказващи, че България е брутално изцеждана от един добре организиран паразитен механизъм.

Червената линия отразява превишаването на цената в България в проценти над средната цена за ЕС.

Сами можете да си дадете сметка какви пагубни последици върху икономиката на България, върху нейната конкурентност имат тези факти.

Вижте ТУК и подкрепете Отвореното писмо!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional