Свободата днес и тук 06 Юни 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Българинът, попитал Борисов за огледалото: Системата трябва да се промени

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://clubz.bg

 

Катарзисът трябва да бъде доказан с действия. Приветствам, ако има промяна на курса, каза Иван Киселов

Снимка стопкадър бТВ

Клуб Z

Реалността в България остава една и съща. Ние сме затворени в постоянна безидейност и симулиране на идеи, а през това време пропускаме шансовете за страната си да стане част от развитите европейски общества. Това заяви в предаването "120 минути" Иван Киселов, както се нарича младежът, който попита Бойко Борисов в посолството ни в Лондон дали като се погледне в огледалото вижда Делян Пеевски.

ПЪЛЕН ЗАПИС: Това, което не видяхте от срещата на Борисов в Лондон

През тази седмица премиерът изрично му благодари за това, че му е задал по този начин въпроса. Борисов обясни, че думите на момчето са го жегнали и че затова е предприел действията по спирането на редица обществени поръчки свързвани с Пеевски и шефа на "Лукойл" Валентин Златев.

"За мен е трудно да кажа вярвам ли в катарзис. Не може да се говори за вяра. Това се доказва с действия. Приветствам, ако има промяна на курса и видими стъпки в полза на хората, а не фалшиви новини", каза Киселов, който работи като финансов консултант в Лондон.

Според него реакцията на хората след разпространението на видеото е показала, че на въпроса си той не е получил отговор.

"Крайно време е да махнем сребролюбието, да се вгледаме в себе си и в това какво трябва да постигнем. Системата трябва да се промени", каза младежът от лондонското сити.

Той обясни и че един ден смята да се завърне в България.

"В света, в който живеем, границите са илюзорни. Европа е едно цяло и за щастие България е част от него. Така че връщането в родината е естествено продължение. Надявам се да помагам с това, което мога и знам на родината си", добави Киселов. 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional