Свободата днес и тук 25 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Сидеров и Валуев – рамо до глава по съветски стандарт

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, http://ivo.bg

 

Кой е по-голям, по висок и велик? Сидеров, разбира се. Можете да се убедите от тази снимка. Вижда се кой е горе и кой-долу. Руският гастрольор-боксьор за руския праздник 3 март Николай Валуев е направо дребосък покрай великана на Петата колона в България.

Обаче истината е непобедима, когато претендентите за ( руско) величие застанат рамо до …глава.
Съветският стандарт , според който съветският другар или другарка, винаги е по-голям от българския му слуга, е увековечен в паметниците, които доминират в и над София:
Сидеров и Валуев са естествено продължение на съветската традиция.

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional