Свободата днес и тук 28 Май 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Граждани се вдигат на протест с искане за оставката на Цацаров

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg

 

 
 
 
 

"Градинарят на гнилите ябълки", илюстрация Фейсбук

 
 

От началото на мандата г-н Цацаров няма нито едно завършило с осъдителна присъда знаково дело, припомнят оргнизаторите

Граждани се вдигат на протест с искане за оставката на главния прокурор Сотир Цацаров. Акцията е обявена за 20-ти април от 18.00 часа пред сградата на Висшия съдебен съвет.

"Бойко Атанасов поиска оставката на Цацаров официално! От началото на мандата си през декември 2012г. г-н Цацаров няма нито едно завършило с осъдителна присъда знаково дело. Няма работодател на този свят, който да държи работник 4 години на работа, когато работника не работи! Одобрението за прокуратурата е 6%. Има ли гражданско общество у нас и суверен ли сме?" зоват активистите чрез събитието във Фейсбук.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional