Свободата днес и тук 22 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Горчева: Косвено и Кремъл е виновен за това, което днес става

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://frognews.bg

 

 
 

Терористите, които днес избиха поне 13 души в Брюксел, са същите като тия, които избиха над 150 българи и раниха над 500 човека, вкл. деца, взривявайки цяла църква с живи хора в нея на 16 април 1925 в София. Пак беше пред Великден, пише в профила си във Фейсбук журналистката Даниела Горчева, която живее в Холандия.


Това са подли фанатици и долнопробни престъпници. Никакво значение няма в името на какво убиват, защото целта не оправдава средствата! И не съм сигурна дали вдъхновението на всички тия днешни мухльовци, убийци на жени и деца, не идва пак от същото място, като знам как десетилетия наред "изнасяха революции" и създаваха ислямски и всякакъв тероризъм. Ако не пряко, то косвено Кремъл е виновен в огромна степен за това, което днес става.

Да напомним, че в Европа най-кървавата държава, извършила най-много масови убийства е Съветска Русия. Само за една година Сталин избива по особено мъчителен начин 7 милиона украинци с Голодомора - изкуствено предизвикан глад. Някои от умиращите от глад хора са заравяни полуживи от НКВД, които получавали за всеки труп 200 грама хляб. Между 1937- 1941- Сталин успява да изтреби около 11 милиона. Някои от жертвите са жестоко изтезавани.

Напомням всичко това не за друго, а защото нямам намерение пак да си губя времето с ксенофоби. Ще трия и ще блокирам всеки, който призовава към колективна омраза, пише тя.

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional