Свободата днес и тук 28 Февруари 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Терористичен акт в България? Та това е ежедневие

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Емил Джасим, http://egoist.bg

 

Глупостта взривява здравия разум, а после и интернет

Има една порода хора, които вярват, че в Япония ислямът е забранен и затова там няма атентати.

Хората от тази порода вярват, че "германски правителствен сайт "съветва" германките да правят секс с бежанци".
Хората от тази порода вярват, че "Динко е герой".
Хората от тази порода вярват, че в три германски провинции Меркел е загубила изборите от "Алтернатива за Германия".
Хората от тази порода вярват, че "само Путин може да ни оправи".
Хората от тази порода вярват, че "Костов е виновен".
Хората от тази порода вярват, че "Европа си го заслужава".
Хората от тази порода смятат, че "Ванга е пророчица и трябва да бъде обявена за светица".
Хората от тази порода вярват, че всички бежанци "люк ляйк тьерорист".
Хората от тази порода също така смята, че "говорят англьиейски прифьекно".


Да, те също са хора, но са от друга порода, защото разумният и критично мислещ човек знае, че:

- В Япония има джамии във всеки голям град, а атентат имаше през 1995 г. в токийското метро. Той беше осъществен от сектата Аум Шинрикю, която няма нищо общо с исляма.

- Няма правителствен германски сайт, който да дава съвети за секс с бежанци, защото правителственият германски сайт дава ИЗОБЩО съвети за секса на ВСИЧКИ - най-вече на подрастващите и е с образователна цел.

- Динко е престъпник според законите на Република България, защото си позволява самоуправство и още един куп престъпления по смисъла на законите ни.

- Меркел печели в една провинция от общо три, а в другите две печелят нейните коалиционни партньори, които са дори по-либерални по отношение на политиката ѝ към бежанците. Онова, в което вярва онази порода хора, дето си ползват главата само за носене на шапка, е сравнимо с тезата, че Бойко Борисов е понесъл тежка загуба на парламентарните избори от АТАКА, ПФ и БСП.

- Путин до момента се опита да "оправи" няколко места - Грузия, Украйна и Сирия, и към нито едно от тези места не съм видял да има вълни икономически емигранти или хора, които да търсят убежище. Хората бягат дори от неговата собствена Русия.

- "Костов е виновен" за едно единствено нещо - не проведе истинска лустрация. За всичко останало съм склонен да търся отговорност от онези, които не бяха лустрирани.

- България исторически, културно и цивилизационно е част от Европа. Ако тя си го заслужава, то това важи и за родината ни. И България, и европейските държави са препатили твърде много, особено през последния век, та да заслужават каквото и да било насилие. Впрочем това важи за целия свят и за всички хора въобще, без значение къде се намират те.

- Ванга е в добрия случай шарлатанка, която обаче е необходима на комунистическия режим, за да задоволи поне малко нуждата от окултизъм на атеистичното по определение социалистическо общество.

- Няма отличителни черти на терориста. Ако някой е решил да извърши терористичен акт, не се набива на очи. Питайте онези от ЕТА, ИРА, "17 НОЕМВРИ", ДАЕШ и Аум Шинрикю. Мнозина от терористите се радикализират с течение на времето. Ако третираш някого като терорист и го заливаш с омраза, вероятността вследствие именно на това той да се радикализира, е особено голяма.

- И последно - хората от тази порода говорят трудно дори български, камо ли "пирфьекно", а още по-малко чужд език.

Истинският тероризъм се извършва ежедневно в България от платени профили и зависими медии, а атентатите са насочени срещу здравия разум. Жертви падат всеки ден, за съжаление загубих няколко приятели и много познати.

Свиквайте, във война сме. Засега глупостта печели.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional