Свободата днес и тук 27 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Борисов за свалените карикатури: Приемам го като удар срещу мен

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg/

 

 
 
 
 

Бойко Борисов

Някой искат да разклатят нашето правителство с обвинения, че не спазваме свободата на словото, отсече премиерът

Цялата тази работа е удар срещу мене. Така премиерът Бойко Борисов коментира скандала със свалените от сайта на Нова ТВ и Vbox видео карикатури на Чавдар Николов.

Той подчерта, че в ерата на интернет и Фейсбук е истинско сабиоубийсто да сваляш нещо, а целта най-вероятно е била да бъде набеден лично той.

Борисов обясни защо  се е ядосал на медийното отразяване за заловените от "патриотични" формации бежанци и връзването им със свински опашки.

„През последната седмица в България се появиха спонтанно граждански организации, които задържаха бежанци. Изведнъж това придоби голяма гласност. Ние казахме, че сигналите са добре дошли в едно гражданско общество, където трябва да съществува доверие към институциите”, аргументира се премиерът.

“България се справя добре с мигрантите, въпреки че някои се опитват да твърдят обратното”, каза още той. И заяви, че е разпоредил на министъра на отбраната Николай Ненчев да отиде в Ивайловград и да се правят редовни инспекции по границите. „Няма да допуснем бежанска вълна и по тази причина търсят да разклатят нашето правителство с обвинения, че не спазваме свободата на словото. Аз казвам само факти, само истини“, отсече Борисов.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional