Свободата днес и тук 20 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Новите революционери от обновената левица готвят нов погром на държавата

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Д-р Виолета Радева, http://www.faktor.bg

 

 
 
 
 

Новите революционери

Виновни сме, че през 1989 г. приехме наложената ни камуфлажна подмяна , а днес и същите червени мутри се гаврят с българите


Новоизбраната председателка на БКП/БСП другарката Корнелия Нинова обяви, че комунсоциалистите щели да правят революция.

–Ура, на нож! – подеха нейния боен вик досегашните отцепници от любимата партия, които до преди няколко часа бяха във властта.

Намръщен като булдог, другарят Румен Петков отсече и с ръка, и с думи:

–Стига! Бяхме дотук! Повече компромиси няма да правим!

Сърдитата госпожица Дончева се отсърди и също обяви, че тръгва със старите си дружки на бой. Може би на „бой последен”?

ДПС на Доган/Карадайъ си е на мястото, там, при революционерите. То, впрочем, винаги си е било там! При руските пари и интереси. Нищо, че някои наивно си мислят, че на Доган и сие им били дърпали конците от Анкара!

Сега предстои да видим останалата опозиция в лицето на ДСБ и Радан Кънев ще се подреди ли под развятото бойно знаме с георгиевски ленти на другарите Нинова, Първанов, Петков, Дончева, Трифонов, Карадайъ. За разните НПО-та е излишно дори да си задаваме риторични въпроси! Те още утре ще скочат, че проучванията за газ и нефт в нашата акватория ще унищожат морето, небето, земята и подземието! Щото, нали, газ и нефт могат и трябва да ни продават само и единствено руските другари и братя!!!

Преди великия, обновителен,

исторически конгрес на БКП/БСП в партийната многотиражка „Дума” някакъв БеСеПар призоваваше другарите си, делегати на конгреса: „...да се отблъснем от социалдемократическата платформа, която ни бе натрапена, и да се върнем към социалистическите си (разбирай „комунистическите си” – бел. моя) корени”. Трябвало да станат „партия на хората на наемния труд. На обикновените хора преди всичко”.

Да плачеш ли, да се смееш ли!? Събрали се едни оядени, пригладени делегати, наблъскали пред НДК леки коли като за изложба на най-скъпите нови модели на прочути западни марки – това били борците за светлите бъднини на „обикновените хора преди всичко”! Умирам от любопитство в огромната зала дали е имало поне един представител на наемния труд. Изключвам наемните журналисти, те са тяхната си, червена „интелигенция”.

Другарят БеСеПар призовава още: „Трябва да сме съпротива! И недоволните да ни повярват”! На какво да се съпротивляват „недоволните”? Казал си го е човекът, честно и отговорно: като се загърбят Европа и НАТО, с които някои „се заиграват, забравяйки славянския ни произход и традиционните духовни връзки с Русия”!

Сега ясно ли е за КАКВА РЕВОЛЮЦИЯ става дума, за каква революция се готвят в БКП/БСП, АБВ, Дончева, ДПС, СлавТрифуновци и още някои съвсем маргинални групи и образувания, развяващи знамена с георгиевски ленти?

Пловдивски полицаи на 9 май се появиха, накичени демонстративно със същите тези руски отличителни знаци, че се и снимали, милите родни полицаи! Били политизирани, така ли? О, не! Моля ви се! Какво говорите вие? Дори ръководен другар от МВР ми опонира тази сутрин, че нямало как да бъдат уволнени, защото...нямало по-свестни в системата!!! Деветдесет на сто от младежите на Българияние (разбирай такива като мен!) сме били направили наркопласьори, крадци и изобщо мафиоти, които за нищо не ставали! И има известно право. Да, виновни сме, че през 1989 г. приехме милосърдно наложената ни камуфлажна подмяна и същите червени мутри, които преди това се гавриха с българите, продължиха още по-нагло и безнаказано да го правят вече като „демократи” и „капиталисти”.

Направихме ли декомунизация?

Не!

Направихме ли лустрация?

Не!

Е, сега (прав е човекът!), ще си сърбаме попарата! Онези, „революционерите”, които днес стягат бойните редици, в близките дни ще тръгнат из шумака, който вече се е раззеленил. Впрочем, то няма и от кого да се крият – няма нито полиция, нито жандармерия, нито военни, нито държавна власт, която да брани независимостта и суверенитета на България! Та същите тези нови революционери, когато тяхната революция победи, ще духнат първи там, където са именията им, луксозните им апартаменти, яхтите им, тлъстите им банкови сметки – на Запад, в неистово мразените (уж!) САЩ, Англия, Франция, Швейцария.

Не вярвате? И защо?

Другарката Корнелия Нинова, която в момента е на гребена на личната си еуфория, побърза да се похвали, че нейното синче се дипломира...не, не в Московския държавен университет! Не и в Ленинградския, пардон – Санктпетербургския! Диломира се в АМЕРИКАНСКИ УНИВЕРСИТЕТ!

Що така, бе, другарко Нинова?! Нали много обичате Съветския съюз, пардон – Русия?! Що така дечицата ви не се учат в любимата Масква? Какво не ѝ харесвате? Или, пращайки милите дечица в Америка, вие я готвите за световната комунистическа революция? Както таткото на другаря Пирински работеше в тази грозна и силно мразена Америка, за да бъде превзета от руските болшевици отвътре?!

Казва ли ти някой?!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional