Свободата днес и тук 21 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Р. Леонидов: Време е за раздяла

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://frognews.bg

 

 
Румен Леонидов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В чест на 24 май за пореден път ми хакнаха сайта Факел.бг. След поредица от проблеми, за които не ми се говори, най-сетне успяха окончателно да ме откажат да продължа денонощно да го поддържам. Да го имам не толкова за себе си, а за хилядите му читатели. Време е и аз да си сготвя личен блог и на него да пущам само свои неща, щото като се озърнах напреж и назаж - видях, че от т.н. писатели само лудият Златно Енев в Берлин и ненормалният Р.Л. тъдява обслужват медийните и други нужди на всинца ни. Все едно, време е за раздяла, написа във Фейсбук поетът Румен Леонидов.


И още нещо - днес ме поканиха да връча отличието "Рицар на книгата" на новия носител - награда, която получих преди две години за създаването на Лира.бг и Факел.бг. Преди това Факел.бг бе обявен за литературен сайт №1 на годината и бухалчето на "Хр. Г. Данов" кацна и на моето писалище. Е, дошло е време да връчвам, а не да ви измъчвам с нови, и нови, и нови, и нови чужди текстове. Ще започва с бухалчето, ако сме живи, от догодина!, пише още Леонидов.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional