Свободата днес и тук 21 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Всички под руското знаме

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Дияна Костова, http://www.webcafe.bg

 

 

Снимка: © ТВ Алфа

Корнелия Нинова намери за удачно да блесне в ефира на ТВ "Алфа" в дружеска беседа с Волен Сидеров по темата "Да върнем дъЛжавата в икономиката" (грешката е вярна)

 

Липсваше ли ви Волен Сидеров? Честито, получихте си го.

Най-видният клиент на Пробационна служба-София отново е тук - напрегнат от неконтролируеми спазми на катарзис и увлечен от ускорената пулсация на политическото време.

Но преди да умие с веро Паметника на съветската армия ("за наказание"), побърза да свири сбор за общ фронт във войната за българщината.

Първата битка е на хоризонта: мощен напор за сваляне на санкциите срещу Русия до юли. Втората е ясна: да върнем президентството в челичения юмрук на професионален патриот с "правилна" геополитическа ориентация.

Довчерашният кръвен враг на атакизма - Валери Симеонов - сега се оказа обект на кокетно ухажване от страна на бившия си кумец Волен Сидеров, неузнаваем в смирението си и в готовността си за оперативни маневри.

Нищо, че депутатите от ПФ го наричаха с такива епитети, че "перхидролено човечЕ, което си избелва косата" звучеше като комплимент.

Нищо, че самият Сидеров отричаше НСФБ като "махленски политикани" и "ваш'та партийка нещастна", докато ревеше "Извини се, бе!" в лицето на репортер от телевизия СКАТ.

Няма вечни врагове, има само вечна българо-съветска дружба между народите.

Очевидно, няма и елементарна хигиена, щом даже Корнелия Нинова намери за удачно да блесне в ефира на ТВ "Алфа" в дружеска беседа с Волен Сидеров по темата "Да върнем дъЛжавата в икономиката" (грешката е вярна).

Дори поклонението на Нинова пред паметника на Тато навръх годишнината от "Голямата екскурзия" в края на Възродителния процес не изглеждаше толкова нелепо, колкото 40-минутният й диалог "на ти" с човек, с три влезли в сила присъди за умишлено престъпление против обществения ред.

Ако и това не ви трогва - само си представете, че от днес бившият началник на Генералния щаб на Българската армия Михо Михов ще гради коалиция с бившия началник на БИАД Слави Бинев в новия съюз "Говорит Москва" около АБВ, подпрян на патериците на Бареков. О, МиГ, поспри...

Както го формулира друг виден агент на българщината като Красимир Каракачанов: Оста ляво-дясно е само параван за наивници.

Затова, не се учудвайте, когато на есен всички се строят


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional