Свободата днес и тук 27 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Премиерът: Не искам война в Черно море и то през летния туристически сезон

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg

 

 
 
 
 

 

Ако Митов и Ненчев са поемали някакви ангажименти, ще ги пратя тях на корабите, отсече Борисов

Не искам война в Черно море. Не трябва да се дислоцират военни част в по Черноморието, кораби и самолетоносачи, още повече по време на туристическия сезон. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на форума “Кохезионната политка на ЕС - ориентация към резултати”. Коментарът му бе по повод  информацията, че Турция спира споразумението за реадмисия на бежанци заради отказа на България да участва в черноморска коалиция срещу Русия за възпиране на евентуален конфликт.

“Ако  Ненчев и Митов са поемали някакви ангажименти за общи действия в Черно море с Румъния и Украйна, ще имат проблем с мен. Ще ги пратя тях на корабите да воюват”, отсече Борисов.

Като контрапункт премиерът отново насочи вниманието към любимата си тема за магистралите и пътищата в родината. 

“Магистралите и жп линиите, те така са направени, че да свързват София с Азия - това са "Тракия" и "Марица"; София с Черно море, това е "Тракия", там през нашите пристанища, където искат могат да отидат; София - Белград, връзката ни с Европа; "Струма", която предоставя най-големия обмен с пристанищата от Солун”, каза премиерът.

“С една дума, жп линиите, които подменяме за Азия, за Бургас, които дублират магистралите, също дават огромен тласък на икономиката и инвестициите”, допълни той.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional