Свободата днес и тук 11 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Огнян Минчев: По морето мутрите са отпред - руската мафия е зад гърба им

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg

 

 
 
 

 

Покровителите на днешните паравоенни фашизоидни групи окъпаха България в кръв след 1944 г. и я затриха като държава

„Руската мафия контролира брега - не само със закупуваните стотици хиляди апартаменти“, коментира на страницата си във Фейсбук политологът Огнян Минчев, твърденията на депутата Валери Симеонов, че Кремъл засилва в Бургас и Варна присъствието на руснаци.

„Знаете ли кой контролира брега на цяла Варна - от вълнолома до Почивка, и нагоре на север? Познахте! Същото трибуквие се води бизнес корпорация, но не прави никакъв друг бизнес освен рекет - хиляди хора й плащат за да правят дребен бизнес край брега. Другият бизнес на трибуквието какъв е? Огромна дупка на мястото на стадиона, обещания за някаква си алея край морето - явно държавата не може да подари пари и за нея. Кой държи властта на трибуквието край Варна, властта на братчетата във Влас, властта на частна община Несебър и Слънчака? Кой държи монопола на бензин, газ и т.н. няма нужда да споменаваме. Мутрите са отпред - руската мафия е зад гърба им. С пари и криминално поведение. Така е от 25 години - а сега Б.Б. като "смекчи тона" към Русия, мога да си представя накъде отиваме. То вече се вижда - паравоенни фашизоидни групи са тръгнали да "освобождават" България под ласкавия поглед на държавата. Не си правете илюзии - същите типове и същите им покровители окъпаха България в кръв след 1944 г. и я затриха като държава - затрита е и до ден днешен. Ние си играем на демокрация - те вече се разхождат с електрошокови палки и се готвят да извадят валтерите и калашниците - вижте прякорите на тези дегенерати. Не знам какво чакаме - да стане като в Крим ли?“, казва още политологът.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional