Свободата днес и тук 05 Август 2021  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Череп, от Лубянка се усмихва към Америка

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Д-р Любомир Канов, Ню Йорк, http://www.faktor.bg

 

 
 
 
 

 

Не знам дали Албион е коварен, но Кремъл сигурно е


Интересно дали ленинецът Путин, след като държавните му фондове се спихнаха доста бързо с поевтиняването на петрола и с въвеждането на санкциите след Крим, не се опитва да приложи тактиката: една стъпка напред, две-назад? Виждаме по повод 4-ти юли, Националният Празник на САЩ, опити да се усмихва с характерната си усмивка на череп, от Лубянка към Америка (е, наистина Америка на Обама за момента, но все пак!)Знайно е, че неведнъж съветските криминални политици са опитвали успешно тези тактики: приветливо махане с байрачетата на световния мир, маслинени клончета и бели гълъби в небето, а отзад, зад гърба, приготвен нож да го забият в сърцето на западния противник-наивник и полезен глупец.

Любят ли руските войны?

Пусть всегда будеть солнце...

Ех, как ще ви повозя!...

Не знам дали Албион е коварен, но Кремъл сигурно е. И няма как да е другояче -наследници са едновременно на Чингиз Хан и на Византия. Коварство имат в излишък, ала нефтът им нещо намалява, а и Америка се оказа, че има по-големи природни и недокоснати резерви на нефт и то във времената на зелената революция в технологията, отколкото Русия или Саудитска Арабия.

Шантажът се оказва мисия невъзможна.

Ех, Путя, Путя, защо не си умря под Ленинград?


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional