Свободата днес и тук 21 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Избори: Формира се широка анти евроатлантическа коалиция

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Илиян Василев Фейсбук

Няма съмнение, че Марешки е предизборен проект, подкрепян от руснаците. Целта е той да обере протестен вот, който иначе може да се насочи към Трайков - който и сега привлича недоволните от аферата с горивата, която е в полза на конкретни свързани с Русия фирми.

Освен другите косвени признаци за ролята на Марешки има един неопровержим - освен това, че му позволяват да държи ниски цени - привилегия, която други нямат, той постоянно говори за отмяна на санкциите, за нуждата от приоритетни отношения с Русия - именно страната, която стои в основата на машинациите с горивата, които крадат от населението най-малко 650 милиона лева годишно.

Това е същото като "библиотекарите", които бяха наградени от руския премиер Медведев за принос в промотиране на руските интереси в България, да награждат други българи с награда на името на Стефан Стамболов - една от най-светлите личности в българската история, убит по заръка на царска Русия.

Пак от там наредиха на местните политинженери да форсират обединение на националистите.

Финансирани бяха и други две леви формации чрез представители на руския бизнес и свързани с него български структури.

Така подкрепяните от Русия сили играят с много фигури на шахматната дъска, докато десните имат само две, а и те се карат помежду си.

Да сте видяли в ляво да се хващат за гушите или някой от тях да атакува националистите?!

Формира се широка анти-дясно коалиция (анти евроатлантическа коалиция), която да се мобилизира за втори тур и да катурне слабия кандидат на ГЕРБ Цецка Цачева.

Фактът, че от всички свои кандидати - Борисов предпочете най-трудно избираемия - говори са съучастие или подвеждане - от някой от близките съветници. За кой ли път?

Местан е потенциален съюзник, но и той беше скоро привикван от Ердоган и не се знае какви инструкции е получил, особено след затоплянето на отношенията между Русия и Турция.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional