Свободата днес и тук 26 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Борисов, оттеглете кандидатурата на Желева! Незабавно!

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Гражданска инициатива Справедливост

Обръщение към Министър-председателя
 
от
 
Гражданска инициатива Справедливост
 


Ние, обикновени български граждани, сдружени в името на справедливостта, оценяваме кандидатурата на България за еврокомисар, като достойна за съжаление. Вашият опит г-н Борисов,  да прокарате в Европейската комисия една амбициозна, но очевидно неподготвена и доказано некомпетентна жена, над която тегнат основателни съмнения за конфликт на интереси и връзки с организираната престъпност, не е просто поредната управленска грешка, а сериозен удар по авторитета на нашата страна, както и по достойнството и самочувствието на всеки един от нас, българските граждани.
Мъчителното и на моменти дори срамно представяне на Желева, при изслушването от комисията на Европейския парламент, се превърна в политически проблем на целия Европейски съюз. Чрез кандидатурата на Желева, България даде още едно доказателство, за своята неподготвеност и незрялост да бъде уважаван член на Европейската общност.
Вината за това, обаче не е само на Желева, а преди всичко на онзи, който я номинира. Изглежда, господин Борисов сте си въобразили, че глуповатата Ви самоувереност и наглост, с които опиянявате редовно една дузина български журналистки, ще имат същото въздействие и пред Европейския парламент. Е, за щастие не е така.
Скандалът Желева не е само Ваш проблем  Борисов, нито само на Вашето правителството или на Вашата партия ГЕРБ. Скандалът хвърля срамно петно върху всеки един от нас. Ето защо ние, засегнатите български граждани имаме всички законови и морални основания да Ви изискаме много категорично и безусловно:
Незабавно оттеглете кандидатурата на Желева!
Незабавно поднесете извиненията си на нашите европейски партньори!
Незабавно се извинете на българския народ за срама който му донесохте!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional