Свободата днес и тук 25 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Научете датата на своята смърт

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Бедров

Не, няма да ви рекламирам поредния идиотски сайт. Обърнете внимание къде се появява рекламата му. Докато четях статията на колегата Иван Михалев за частната улица на мутри, преоблечени като агенти, прокурори и професори, попаднах на рекламата на сайта. Бях чувал и преди за подобни простотии, но не това е темата тук.

Рекламното каре е на програмата Google AdSense - това e система, при която рекламодателят има отношения с Google. Собствениците на сайтове могат да се регистрират в тази програма, да сложат кода в сайта си и да чакат някакви стотинки от Google. Най-често системата автоматично избира кои реклами да покаже, в зависимост от думите в публикациите. Когато писах за историята с шофьора на Lufthansa, системата показа реклами за самолетни билети. Когато писах за една галерия, се появиха реклами на книги.

Системата се оказва симпатично интелигентна. Когато “Капитал” пише за Алексей Петров и Никола Филчев, системата показва реклама на смърт. Май вече и компютрите разбраха.

Блогът на Иван Бедров - http://ivanbedrov.com/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional