Свободата днес и тук 19 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

SOS - Save Our Madafakin Гйегнстъ Souls

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Бедров

 

Тодор Йосифов - Маняка е лице за Бургас на кампанията на Младежката организация на ГЕРБ “SOS - Спасете образованието сега!” Бройте ме за спечелен за каузата. Съвсем сериозно мисля, че образованието трябва да бъде приоритет и че има нужда от спасение. А щом и Маняка е лице на каузата, кой съм аз, че да се дърпам?!

Преди 8 месеца Маняка беше избран за депутат от листата на ГЕРБ в Бургас. Тогава приятели от средите на ГЕРБ ми разказаха, че включили Маняка в листата по следните причини: Маняка е популярен сред част от младежите в Бургас; Маняка демонстрира много добри организаторски качества в работата си за МГЕРБ; Маняка се справя с лепенето на плакати, производство на транспаранти, организирането на агитки. Включили го на 6-то място в листата, но никой не вярвал, че ще бъде избран за депутат.

После обаче дойде вълната, която направи и Маняка депутат. Напълно очаквано, Маняка стана звезда за няколко часа с клиповете си. И после се отказа от мандата си, “за да не вреди на партията“.

Само едно нещо не ми е ясно в цялата история: ако Маняка не е бил подходящ за натискач на копчета в парламента, как стана подходящ за лице на кампания за реформа на образованието?

Блогът на Иван Бадров - http://ivanbedrov.com/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional