Свободата днес и тук 02 Април 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Премиерска конкуренция

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Георги Ангелов

В неделя разбрах, че ако някой има мнение по икономическата политика, премиерът го… кани да се яви на избори:

Водещ: Днеска и вчера, и цяла седмица непрекъснато чета мнения на хора и дори казват, че ако не се преборите с икономическата криза сега, ще дойде политическа криза на есен.

Бойко Борисов: Нека дойде, тогава ще дойдат тези икономисти, тези суперспециалисти… 


А вчера разбрах, че Бойко Борисов вече е направил излишни икономистите:

"Нека малко да ви обясня икономиката, защото явно слушате едни експерти, които се изказват всеки ден. Ние инвестираме в индустрия, с тези пари, които влагаме сега, те ще се върнат и мултиплицират." Това заяви премиерът Бойко Борисов на въпроса на "Дневник" дали не е по-добре по време на криза да се замразят проекти като изграждането на т.нар. Български Лувър, за който към момента са заделени 15 млн. лв. от бюджета. 


Eдин ден ме няма и премиерът вече ми взел работата


И каква стана тя? Премиерът може да коментира икономиката и икономистите, а икономистите не могат да коментират премиерската политика? Малко несиметрично ми се вижда.

Блогът за икономика - http://ikonomika.org/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional