Свободата днес и тук 25 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Засега въртим кучето

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Бедров

 

ДДС вече не е данък, а индекс. Като Dow Jones, NASDAQ и други подобни. Айде, от мен да мине - и като SOFIX. Всеки, който се интересува какво става с парите му, втренчено следи всяка първа копка на министър-председателя Бойко Борисов. Не от любов към копките, а защото на първите копки премиерът вдига и сваля данъци, номинира министри, издига кандидат-президенти.

Затова най-добре да вземат да гласуват в парламента ДДС вече официално да бъде обявен за индекс. Вестниците ще го публикуват всекидневно като курса на долара. Ако не им хареса предложението за индекс, могат да го обявят за нещо друго. Но в никакъв случай не може да остане данък. С данъците не се прави така.

Освен това мога да им препоръчам как да увеличат ДДС  и да получат подкрепата на избирателите за това.  Бойко Борисов трябва само да зададе въпроса: Какво предпочитате - 30% ДДС или Цецо президент? И подкрепата за увеличението му е вързана в кърпа.

на снимката: полска сервитьорка очаква последните новини за движението на българския индекс ДДС

П.П. сигурно се питате какво общо има заглавието. Имаше един стар виц: някакъв човек въртял едно куче за опашката. Въртял го и не го пускал. Друг човек го попитал защо тормози така животното. Отговорът - А знаеш ли колко гот му става, като го пусна. Кучето ще приеме каквото и да е, само да спре въртенето.

Блогът на Иван Бедров - http://ivanbedrov.com/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional