Свободата днес и тук 18 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

People Are Strange

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгений Дайнов

Забелязали сте, колко странни са хората в България, нали? Отдавна се чудя, каква е причината. По принцип е ясно: повечето хора, които виждате, пият от обяд и продължават вечерта. В по-голяма част от времето са подпийнали и това обяснява много неща.

Не било само до ракия, обаче. Които не пият – друсат се!

Оня ден записвах пет рубрики за „Звезден репортер” на НоваТВ. Една от темите беше да разберем, защо статистиката отчита бум на продажбите на нещо, за което не бях чувал – мента, глог и валериан. Всички жени, които интервюирах (освен една девойка-спортистка) абсолютно спонтанно си признаваха, че гълтат въпросното нещо. Една леля каза, че ги зоби по 20 на ден – точно след като една аптекарка ни беше казала, че не бива да се гълтат повече от 3 на ден. Друга леля каза, че лекарствата за стрес ги взема от лекаря си, а мента-глог-валериана си го гълта просто ей-така. Не го слага в сметките.

Кутийка от чудесния препарат струва 2 лева за 50 таблетки. Май няма по-евтина дрога никъде по света, та народът налита. Давай!

Българският народ, когато не е пиян (което не е често), е друсан. И това обяснява много неща. Освен едно: след като всички са винаги дрогирани, защо бродят по живота мрачни и зли? Защо не са окичени с леко дебилни усмивки и да викат „Ом” или „Мир, братко”, когато те срещнат?

Блогът Общност на свободните хора - http://www.desnite.eu/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional