Свободата днес и тук 14 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Това вече веднъж го ядохме

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгений Дайнов

И ето, нещата си дойдоха н а мястото...

Помните, нали, как ни убеждаваха Станишевчетата: колкото повече сме обвързани с тайни договори с руските енергийни източници, толкова по-независими сме били в енергийно отношение.

Е, видя се – колко. Докато по света цената на газа си стои на мястото и от време на време дори пада, у нас – ето ви едно шоково вдигане на цените. Да здраствует болгаро-советская братская дружба...

А руснаците изобщо още не са започнали да раздват шамарите за това, че правителството на ГЕРБ би отбой за техните енергийни проекти. Интересното тепърва предстои. Най-вероятно, щом отлагат удара си толкова време – или се надяват да се договорят (гледайте министър Трайков как се врътка като обран циганин...), или просто чакат зимата. За да ни стегнат за гушите, докато дежурните патриоти пак започнат, както правиха по време на зимната газова криза: „Русия е мечка, България е буболечка, да си налягаме парцалите да не разсърдим руснаците”. 

А междувременно някой гастролиращ руски „политолог” (ще рече – платен слуга на Кремъл) пак да цъфне в София и да развие теорияата, че България е страна – проститутка.

Това вече веднъж го ядохме. Добре е този път, когато се започне, да сме малко повечко хората по протестите...

Блогът Общност на свободните хора - http://www.desnite.eu/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional