Свободата днес и тук 22 Февруари 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Путинизмът е в нас-тук всички пътища водят към Белене

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев

“Галъп интернешънъл- България” измерила, че 55 на сто от българите искат АЕЦ “Белене” да бъде завършена. Само 11 процента били против. Изследването е поръчано от в. “Класа” , където днес, 1 август 2010 г., в централните новини на Би Ти Ви препоръчаха да го прочетем.

Каква верига от “случайности”!

Андрей Райчев, един от собствениците на агенцията, “случайно” е съдружник на олигарха Красимир Гергов в осъществяването на проекти за голф игрища. Гергов “случайно” е съсобственик на Би Ти Ви и “случайно” притежава в. “Класа” . Двамата “случайно” са близки на президента Първанов. А той “случайно” се натиска да услужи на Путин и е нещо като самоходна реклама на АЕЦ “Белене.”

Не е случайно, че тук няма конфликт на интереси. Защото те се преплитат и допълват. Може да е противозаконно, но е закономерно. Такава е волята на безволевите хора, които населяват тази територия, която случайно все още се нарича България.

Блогът на Иво Инджев - http://ivo.bg/

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional