Свободата днес и тук 11 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Кайма сутра

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев

“Прясна ли е Старата“? Такива приказки предстоят по магазините във връзка с решението „истинската“ кайма да се нарича вече „Стара планина“.

Нищо случайно няма в нашата Родина. Президентът ще награждава Кирил Маричков с орден „Кирил и..“, а Йорданка Христова със „Стара…“. Шегаджия ни е той.

Столичната кметица Фандъкова пък изригна в състрадателна емоция към родилките в най-скъпия град в света. В смисъл- не само, че й е скъпа Москва, но и че оглавява световните класации по скъпотия (например на хотели). Г-жа Фандъкова покани московчанките да се попреместят хиляди километри и да дойдат да раждат тук. Това намирисва на откровена русофобия, на нескопосан опит за целенасочен геноцид среду бъдещето на Русия. Освен, че е съмнително родилките да достигнат до болниците ни като такива (т.е. вече ще са родили по принуда пътьом), но и по същото време премиерът Борисов подхвърли на лекарите у нас да си стачкуват, щом толкова искат. Пък после – защо ще ни го връщат поголовно с АЕЦ „Белене“!

Успокоително е на сравнителна почва обаче, че руските власти имат още по-екстравагантна идея заради задимяването над Москва : направо заговориха да си преместят столицата. Не у нас- Фандъкова да не се притеснява за поста си ( иначе Лужков би се кандидатирал) . Лужков, впрочем, доказа пак , че си заслужава несменяемостта като московски кмет. Той предложи в България да бъдат изпратени не бременни, а направо готови деца. Около 10000. Фандъкова да се учи как се прави!

И премиерът Борисов, който не дели хората на други , освен на „будали“ ( които си плащат здравните осигуровки) и „останалите“( вероятно по-големи будали, щом са останали в България), отишъл в Делиормана и предизвикал почти делириум сред местните. Те, разбираемо, се събрали да го зяпат в жегата. Той им го върнал като прегръщал активисти на ДПС ( в. „Труд“, 15 август 2010 г.). Направо им е образувал жега пред Доган. Той сигурно ще лудне от заглавието във вестника, според което Борисов печели Делиормана ( преведено е на края на статията дори на български като „Лудогорие“ ).

Пози от „Кама сутра“ демонстрира на любознателните читатели другият вацов побратим. Не е кама и не е кайма, но е сутрин. На плажа на морето. Воайорка щракнала неприличното поведение на една двойка по време на сутрешен секс, след което в. „ 24 часа“ направи оредяващите си воайори съпричастни. С всички подробности за фетишистите (ако сами не са разгледали с лупата) – къде точно са бикините и т.н. Че онези от плажа са за бой, е ясно. Но какво са виновни децата ни? Или от вестника искат да кажат, че семейните трябва окончателно да се откажат от тях заради рисковете от порнографски провокации срещу детското (под)съзнание?

В тия жеги положението тук е доста (с)порно, направо Кайма сутра- сутрин, обед и вечер!

Блогът на Иво Инджев - http://ivo.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional