Свободата днес и тук 01 Февруари 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Тая снимка не е верна

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Бедров

 

В началото беше сензационното обявяване на българския газ. Българският газ - най-добрият газ на света! И цената тръгна надолу. Поне в прогнозите на началниците.

После ходих на море. И като се върнах, пак същите началници прогнозираха поскъпване на газа. После друг от големите началници каза, че поевтиняването все още е на дневен ред. А най-големият началник се разсърди, че медиите създават истерия и объркват хората.

Най-големия началник го разбирам. Той играе футбол, а любимите му журналистки не го питат за финта в 47-мата минута, а за някакъв газ. Обаче и началникът на газа се оказва на стадиона. За да обясни на най-големия началник какво е искал да каже.

Баналните губят в тази игра, защото играят по правилата. Министерства, държавни фирми, регулатор - тия са в отпуск. По нормалния начин са недостъпни и мълчаливи. На стадиона обаче говорят. Още Пиночет е стигнал до истината - проблемите се решават на стадиона.

снимка: тая снимка е на Красимир Юскеселиев, в. Дневник, обаче не е верна - най-големият началник никога не пада по гръб.

Блогът на Иван Бедров - http://ivanbedrov.com/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional