Свободата днес и тук 30 Септември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Спете спокойно (с) деца

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев

Истината напоследък ни залива като сахарски водопад. Сипе се всекидневно от устата на световни авторитети. Един от тях, Фидел Кастро, ни разкрива сега, че Осама бин Ладен бил агент на ЦРУ. И не само че Осама бил, но и че продължава да е.

И как не, щом Хитлер е заподозрян (почти научно и почти официално) в най-страшното престъпление (според теориите на конспирацията): имал еврейски гени! Кой друг , ако не евреите , ще искат да се самозадушат с милиони в газовите камери, за да дишат след това оцелелите евреи във врата на човечеството от позицията на някакви си жертви на нацизма и да обявяват национален таур в Израел за всеки загинал израелски войник.

Ами у нас какви прозрения заваляха? Премиерът Бойко Борисов, който и преди е зявявал, че харесва разни диктатори ( като Сталин и Хитлер) и че се учил от техни ( бледи, все пак-но все пак…) подобия, като Тодор Живков, наскоро нарече в едно интервю Владимир Путин „голям демократ“.

Прозрения, достойни за нашето възхищение с тяхната искреност и достоверност, сипе и президентът Първанов. В едно едничко интервю за вестник „24 часа“ на 16 август се изхитри да съобщи, че бил загърбил руските енергийни проекти в България ( макар на практика да е отстранен като лобист от тях и унизен от Путин с отказа му да уважи енергийния форум в София през април 2009 г.); бил си (едва ли не ) близък с президента Буш, защото няколко пъти му звънял; както и очаквал да обедини в своя политически проект не само леви и центристи, но и десни.

Да се чудим ли тогава на другите по-дребнички чудеса? Явно не е странно, че МВР едновременно разобличава колбасарски далавери под шапката на земеделското министрество с кодово название „дупетата“ и арестува служители на същото ведмство за педофилия. Защо ли не добави нещо по този повод към „дупетата“? Например: „Спете спокойно (с) деца“! Щеше да е много подходящо за попълване на абсурдната картинка.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional