Свободата днес и тук 08 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Една пролет птица не прави

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев

“Кандидатурата на БСП за президентските избори ще стане известна най-рано през март, тепърва започват процедурите за подготовка, каза на редовната си пресконференция в Силистра депутатът от региона Антон Кутев. Той отрече това да е Стефан Данаилов, „най-малкото, защото актьорът не е заявил желание, а и много работи напоследък“.( Дарик радио)

Обърнахте ли внимание: „НАПОСЛЕДЪК“! Разработил се е, с други думи, др. бивш министър на културата. По проекта на президента Първанов, явно.

Според Кутев бъдещият проект за гражданско движение на сегашния президент Георги Първанов е обречен на провал, в случай че Първанов посегне на червените структури в страната.

„БСП има инстинкт за самосъхранение. В момента, в който някой бръкне в структурите на БСП, БСП го изхвърля автоматично. И примерите са много. Първанов е интелигентен политик, опита ли се да го направи – това ще провали проекта му. Ако търси хора, сили и енергия – това е около БСП. Доколкото знам, има готовност за края на октомври да го обяви“.

Значи до края на октомври ще разберем дали бъркащият в структурите на БСП Първанов ще бъде „изхвърлен“ автоматично. Примерите наистина са много.

А на пролет, с надежда за зимен провал на триумфиралото през лятото на 2009 г. сегашно правителство, ще ни кажат кой е новият кандидат за бъдещо изхвърляне на бунището на историята ( с извинение за клишето). Що за птица ли ще да е тази жертвоготовна червена пролетна изненада? И дали изобщо ще е птица?

Изглежда предстоят интересни събития. Настанете се удобно, затегнете коланите и … не им пречете. Никой не може да помогне на България да се освободи от тях повече от самите тях.

Блогът на Иво Инджев - http://ivo.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional