Свободата днес и тук 06 Декември 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ТАСС оповести кардиограма за сърцето на Бойко

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев

Агенция ИТАР-ТАСС разпространи кардиограма за състоянието на отношенията между Русия и България, които възстановяват обичайния си ритъм. Според кардиограмата българският премиер Бойко Борисов подкрепя АЕЦ “Белене” “с цялото си сърце.

От кардиограмата става ясно, че аритмията и затрудненията на българския сърдечен мускул Борисов са били краткотрайни и измамни. Фалшивата тревога за възможно сърдечно заболяване идва от погрешната диагноза за съществуването на управленски тромб в артерията на вечната дружба. Предположенията, че лявата клапа на българския управленски мускул функционира отлично като дясна ( и обратно), се потвърдиха от пълния синхрон между тях.

Кръвоносната система на българската икономика, в която червените кръвни туловища прокарват пътя на българската енергийна зависимост, ще продължава да функционира по изпитания в Кремълската клиника сърдечен начин.

Инфарктът на енергийното заробване на България е избегнат за още няколко поколения. Здравословното състояние на петата колона е стабилизирано и гарантирано за същия период от време. ТАСС информира, че на 13 ноември 2010 г. на визитация при своя пациент ще пристигне наблюдаващият (внимателно) главен кардиолог Владимир Путин.

Състоянието на пациента България е хорошо и ще става все по-лучше.

Блогът на Иво Инджев - http://ivo.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional