Свободата днес и тук 09 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

"Една стотна от направеното от Живков да сторим, ще е огромен успех"

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Mediapool.bg

Премиерът Бойко Борисов се засегна, че в социалната мрежа Фейсбук е сравняван с Тодор Живков чрез разпространявания фотоколаж, при който образът на Живков се прелива в неговия. В събота в телефонно включване от Италия пред журналиста Мартин Карбовски по Нова телевизия Борисов коментира, че не било коректно да го сравняват с партийния ръководител, управлявал България 33 години.

И обясни: “Една стотна от това, което е построил за България Тодор Живков и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко правителство".

След което продължи защитата на паметта на комунистическия лидер, на когото в последните години от живота бе личен телохранител. "Фактът, че 20 години след падането му от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. 20 години ние само приватизираме това, което е било построено тогава", каза Борисов.

Включването му по Нова телевизия бе от италианския град Пескара, където Борисов игра в благотворителен мач с италиански депутати, като приходите от мача бяха предназначени за силно пострадалите от земетресението преди година и половина италиански град Акила и съседни малки селища.

Запитан от София дали не се чувства като Дядо Коледа, защото се опитва да огрее навсякъде, Борисов отговори: "Това ми е работата, да огрявам навсякъде, но не мога да стигна".

Премиерът благодари на разкритията на РЗС и на президентския проект АБВ "защото ги има и държат партията (ГЕРБ - бел. ред.) в кондиция”.

Премиерът благодари и на "тези, които редят стратегии за дестабилизиране на властта". "Колкото повече такива планове, толкова по-добре, държат правителството и партия ГЕРБ в кондиция”, каза Бойко Борисов.

От: http://mediapool.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional