Свободата днес и тук 13 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Борисов: 99.99% считам, че друг ще бъде кандидат за президент от ГЕРБ, а не аз

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Mediapool.bg

Президент е по-лесно. Премиер е огромна отговорност и много труд. Много, много, много напрежение. Всичко минава през вас, така че президент е престижно, приятно, удобно. Премиер е къртовски труд, като и кмет, особено в София или в голям град. Това казва премиерът Бойко Борисов в интервю пред първия брой на българското издание на списание "Форбс" (Forbes), представено в сряда.

На въпрос дали ще удържи на напрежението, Борисов отговаря, че истински се надява, но човек никога не може да каже на здравето си колко и как да удържи. "Като воля и психика съм категоричен, че ще удържа и затова 99.99% считам, че друг ще бъде кандидат за президент от ГЕРБ, а не аз. Оставям 0.01%, все пак не знаем до тогава как ще се развива държавата".

Далеч е все още, казва Борисов и добавя: "Но, знам, че тук ще се боря до край да продължат ласкавите оценки за България, които получаваме отвън, и съм убеден, че следващите две години българите ще видят вече продукта на труда ни във вид на магистрали, естакади и всичко, което се прави в инфраструктурата".

Бойко Борисов казва, че няма никога да се върне в бизнеса. "След политиката ще си умра. Не остават много години живот, че човек да прави такива планове. Последната година и половина ми струва огромно усилие, а и преди това петте години кмет на София, докато тръгнат Южната дъга, метрото, заводите и инфраструктурата. За радост отпреди си имам къща, където да се върна да живея и нищо повече не ми трябва".

От: http://mediapool.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional