Свободата днес и тук 03 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Официална олигофрения

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Борис Петков

 Слушайте и дебелейте (олигофренейте)! Първанов предложил да изнасяме ток от АЕЦ – Белене за Сирия. Бойко Борисов пък обещава след три години и нещо да бръмчим по магистрала от Виена, през София до Дамаск.

На 13-и, събота, пък щели да докарат мощите на Свети Йоан Кръстител от Созопол в София, за да ги види Путин.

Не, не, това не е всичко. РЗС, начело с Яне Янев, отива на ул. „Арарат” при "домашния" любимец доц. Алексей Петров, за да обсъждат бъдещето на българската икономика.

Мислите си, че ви описвам сводката от сутрешната визитация в болницата „Св. Наум”? Нищо подобно. Изброил съм топ събитията у нас, според прессъобщения на институциите, отразени надлежно от медиите. (После се чудят защо тиражите вървят надолу като свлачище...)

Да започнем с Първанов. Държавният глава обещал ток от централа, която в момента е голям кален гьол и в най-оптимистичните прогнози, ще заработи някъде към 2019 – 2020 година. Но Първанов обещава щедро, а сирийският му колега Башар ал-Асад кима вежливо, защото е възпитан. Утре като си замине, от дружеския атомен пулс, ще останат само протоколните снимки, а след някой ден и те ще се окажат на боклука.


В очакване на големите новини...

Бойковото изхвърляне за магистрала до Дамаск пък прелита над човешкото въображение, като Стефка Костадинова над летвата на 209 см. За 20 години не сме построили и 50 км магистрален път като хората, но изведнъж ни се иска да прескачаме до Сирия през уикенда...

Мощите на Йоан Кръстител ще бъдат пренесени, за да им се порадва Владимир Путин. Покрай руският президент и столичани щели да намажат и да се изкефят на светите кокалчета, белязали триумфално изминалото българско археологическо лято. Няма лошо, но натегачеството винаги напомня за нравите от крепостното право у робовладелския строй. Представете си наша делегация в Москва, заради която домакините докарват стъкленица с някое антропологическо чудо от Кунсткамерата в Санкт Петербург...

За четвъртото събитие – научно-партийната явка при доц. Ал. Петров, е нужна солидна подготовка по медицински науки, начална педагогика, ранна съветска политология и политикономия. Иначе човек рискува да подцени фундамелността на събитието. Като се има предвид, че на срещата със сигурност ще се разчепква отново и отново сакралната фраза на Петров-Трактора: „трябва да има динамика и икономическа инициатива” – нещата стават още по-сериозни.

Като слуша човек подобни небивалици, няма как да не се сети за онзи лаф, дето циганинът питал, всичко ли, което се обявява на сватбата за младоженците, трябва да им се даде. Отвърнали му, че това е просто обичай, та да им върви на младите на богатство. Тогава циганинът се развикал, че дава и коня, и каруцата.

Олигофренията е състояние на умствено недоразвитие, т.е. на вродено или ранно слабоумие с три степени: идиотия, имбецилност и дебилност. И трите са израз на органично увреждане на мозъка. Общество, което приема насериозно новини като горните, няма как да не се окаже в лапите на олигофренията някой ден.

От: http://frognews.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional