Свободата днес и тук 10 Декември 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Къде сте феминист(к)и и борци срещу сексизма? КЪДЕ СТЕ?

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Константин Павлов

  

Къде сте феминисти и борци за равноправие?Снимката е от тази сутрин и т.к. е правена с телефона, докато чаках червеното да ви кажа какво има на рекламата:
Полугол мъж с ясно видими вторични полови белези (брада, брадичка, плочки) при нечовешки условия на труд (посред зима и без работно облекло) влачи шейна с жена.

Къде сте борци! Няма ли да сезирате Комисията за защита от дискримаация, Амнести интеренешънъл и омбудсмана???

Отказ от отговорност: в предишната статия от нашия блог (Поправителен по демокрация) авторът беше обвинен в коментарите, че статията е манипулативна. С цел избягване на това обвинение, а и съм сигурен, че горния текст ви се струва манипулативен, пиша и този Disclaimer: гоце е гъз.

Още един отказ от отговорност: не познавам жив човек на име гоце
Блогът  на Константин Павлов - http://komitata.blogspot.com/

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional