Свободата днес и тук 28 Май 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Сините отсвириха окончателно ГЕРБ

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
frognews.bg

Бойко Борисов и Иван Костов

Иван Костов и Мартин Димитров лидерите на „Синята коалиция“обявиха, че вече няма да подкрепят управлението на ГЕРБ. Доскорошните партньори на Бойко Борисов съобщиха в Пловдив, че напоследък се забелязва сериозно обществено недоволство срещу ГЕРБаджиите.

Иван Костов и Мартин Димитров нарекоха ГЕРБ партия на популистите, която дава обещания и после не ги спазва. Според лидерите на „Синята коалиция“, партията на Бойко Борисов се е превърнала в лява.

„Не може да се вярва на една партия, която отиде в лявото пространство и освободи центъра за политическия проект на президента Първанов“, заяви съпредседателят на „Синята коалиция“ Иван Костов.

„ГЕРБ и „Атака“ отхвърлят всички наши предложения и няма смисъл да продължим с подкрепата си, съобщи другият лидер на „Синята коалиция“ – Мартин Димитров“.

ГЕРБ не са в състояние да осъществят необходимите за страната реформи“, смятат още сините.

Тази вечер стана ясно, че ДСБ и СДС ще издигнат свои кандидати на местните избори и президентския вот догодина, като в никакъв случай няма да подкрепят кандидати на ГЕРБ.Иван Костов не даде категоричен отговор дали той ще бъде кандидатът за президент на „Синята коалиция“.

Сините яхната новината за ареста и последвалото освобождаване на четирима лекари от Горна Оряховица, за които се смяташе, че са умъртвили новородено бебе.

Беше им направен арест като от сериите на Рамбо, а после се оказа, че няма доказателства срещу медиците“, подчерта Мартин Димитров.

Според Костов и Димитров трябва да се престане с полицейските арести на невинни хора, защото днес се задържат доктори, а утре ще дойде редът на учителите и медиите.
 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional