Свободата днес и тук 29 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Да докоснеш мощите на божодимитров

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Бедров

Не можах да присъствам на представянето на книгата “Да докоснеш мощите на Кръстителя”. Ама много исках. Сутринта прочетох в любимата си информационна агенция “Фокус” за предстоящото мероприятие в Пещера, но по неуважителни причини не успях да се отзова в града на винпрома.

Божодимитров обаче е успял. А пък вестник “Стандарт” бил издал книжката. А пък божодимитров си има и един час телевизионно време всяка събота по БНТ. Чат ли сте? В същото време началникът на божодимитров се заканва на дипломатите агенти на ДС. А агентът божодимитров докосва мощи. И в събота пак ще се разгърди по телевизора.

Едни хора си откриват мощи, докосват си ги, пишат си книги, представят си ги. Властта им се радва, независимият печат също. Ако продължаваме така, след много години някой ще напише книгата “Да докоснеш мощите на божодимитров”. А независимият печат отново ще ни информира подробно.

Блогът на Иван Бедров - http://ivanbedrov.com/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional