Свободата днес и тук 10 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Ненавиждам

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Невена Гюрова

Защо?

Още не мога да си дам ясен за мен отговор. Аз не съм преживяла някаква сериозна репресия; но ненавиждам комунизма и оттук за мен следва, че ненавиждам БСП, защото те са същите. Може би тук е ключът - аз знам какво те наистина представляват и че не са мръднали ни на крачка, що се отнася до отношението им към хората. Напротив, станали са по-гадни, защото в условията на демокрация, дори несъвършена, трябва да си много по-добър гад - което значи по-гаден гад.

Ненавиждам ги.

И комунизма ненавиждам. Но ще го напиша, когато си дам сметка защо. Усещам и знам, че го ненавиждам, но съм така устроена личност, че ми е необходимо да се обоснова, сиреч да съм осмислила емоцшата си и да я обясня.

Блогът на Невена Гюрова - http://semkiibonbonki.blogspot.com/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional