Свободата днес и тук 02 Април 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Нова телевизия покрива Ваньо Танов

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Николай Павлов

Снощи в централната емисия "Календар" , водещият Николай Дойнов прочете следното съобщение във връзка с изтеклите скандални телефонни записи - директорът на на Агенция Митници Ваньо Танов заяви чрез пресцентъра си, че "изнесените факти са верни и потвърждава истинноста на казаното".
Силно впечатление ми направи, че потвърждението на Ваньо Танов мина само по Нова, а разпространяването му чрез пресцентъра на Митиниците предполага и останалите две национални телевизии да разполагат с него. Вече днес, когато официалната теза на Танов е, че "не помни", пасажът от снощи бе заличен от сайта на Нова телевизия. Гугъл обаче е злопаментна машина, а и не попада в обсега на Цецо Цветанов.
 


 

цъкни за по-голямо

Следите остават и в "Нова плей", където е качена цялата емисия от 5 януари.
В качестовото си на гржданин, който има правото да не бъде лъган и манипулиран, поставям два въпроса:

1. Разполагаха ли БНТ и БТВ с изявлението на Ваньо Танов разпространено чрез пресцентъра на Агенция Митници и ако да, защо не го излъчиха?
2. Защо Нова телевизия изтри въпросния пасаж от сайта си и оказан ли е натиск това да се направи?
 

Блогът на Николай Павлов - http://www.stancianegra.com/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional