Свободата днес и тук 12 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Босия: Гоце е главен интригант в държавата

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Frognews.bg

Николай Колев - Босия

Самият Алексей Петров няма нито интелектуални, нито финансови ресурси, за да води война срещу правителството, добави Колев, според когото Първанов бил на страната на Трактора.

Атаките към държавата и вътрешния министър с изнесените преди два дни СРС-та от разговорите на шефа на митниците Ваньо Танов, всъщност са един пълзящ преврат, обяви по ТВ 7 журналистът Огнян Стефанов. Той заяви още, че атаките се правят не само от Алексей Петров, но и от престъпни групировки, чиито интереси са засегнати от МВР. Стефанов допълни, че и в момента има журналисти, които пряко са заплашвани от хора, близки до Петров.

Коментар в студиото направи Пламен Николов - парламентарен секретар на Министерския съвет по времето на Жан Виденов и бивш шеф в "Мултигруп". Той се съгласи със заключенията на Огнян Стефанов, като посочи, че в случая става дума за открит щурм срещу държавата. И този щурм се води от Георги Първанов – Гоце и е насочен лично срещу министър-председателя Бойко Борисов. Президентът Гоце от години е свързан с Алексей Петров, допълни Николов. Той добави, че Първанов ниглижира усилията на правителството и коментира вчерашното изказване на президента „Който нож вади, планина повдига” като заплаха, изказана от телевизията.

Николай Колев- Босия посочи, че се води открита война
. Самият Алексей Петров няма нито интелектуални, нито финансови ресурси, за да води война срещу правителството. Той сигурно има голяма финансова подкрепа, защото ако не си готов финансово, ще загубиш войната, заключи Босия. Хората, които стоят зад Гоце, тези от подземния свят, те също подкрепят Трактора, каза още Николай Колев. Цветанов има лични отношения с Алексей Петров, които се използват, за да се удря правителството. Георги Първанов е главен интригант в държавата. Той показа, че е страна в сканадала и то на страната на Трактора, допълни Босия.

От: http://frognews.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional