Свободата днес и тук 29 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Нищо лошо с добра страна или малък скандал

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Нели Огнянова

Премиерът :

Какво лошо има да бъде подслушван един вицепремиер? Всеки от висшите ешелони на властта периодично ще се подслушва и се подслушва и никой не трябва да се учудва от това. Аз съм мнителен и искам да има контрол над всеки един министър. Никой да не се учудва, че това ще бъде слушано, няма лични права на министри и зам.-министри – да си знаят, че ги слушаме.

Министър Трайков:

Подслушването си има и добра страна, защото, ако човек забрави какво е казал, то е нещо като архив – така, както си пазиш имейлите, остават ти и аудио файлове.

Посланик Уорлик:

Смятам, че този скандал е малък и стана такава сензация, защото понастоящем няма чак толкова важни разговори по по-големи въпроси.

Луис Карол, математик:

-… и реших да се изкача на върха на този хълм, продължи Алиса.
- Като каза хълм, та се сетих – прекъсна я Царицата. – Аз мога да ти покажа хълмове, в сравнение с които този изглежда като долина.
- Не, не е възможно! Хълм не може да бъде долина, знаете, това би било безсмислица.
Черната Царица поклати глава.
- Можеш да го наречеш безсмислица, ако искаш – каза тя. – Но аз съм чувала такива безсмислици, в сравнение с които моите думи изглеждат пълни със смисъл като цял речник.

Блогът на Нели Огнянова: http://nellyo.wordpress.com/
 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional