Свободата днес и тук 16 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Първанов ходатайствал пред Борисов "да не натиска" "Леденика"

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
mediapool.bg

Президентът ми се обади, че митниците натискат по неправомерен начин президента на федерацията по баскетбол. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод разпространените записи от разговорите му с Ваньо Танов, в които той нарежда по телефона на шефа на митниците да изтегли хората си по време на акция от фабрика "Леденика", която работи незаконно, защото е поел ангажименти към Михаил Михов – Мишо Бирата.

Борисов даде такова обяснение пред парламента и изрази надежда, че Първанов ще потвърди казаното.

Единственото, което съм искал от тях е да действат по закон. Фактът, че са взели лиценза на фабриката, показва, че са действали по закон, каза още Борисов.

Лицензът на бирената фабрика е взет през февруари и върнат през юли миналата година.

Борисов се обърна към лидера на БСП Сергей Станишев с думите: Не подценявайте тази атака, тя не е срещу нас. Тази атака няма да ни събори. Г-н Станишев, както вас искаха да ви държат, така и нас искат да ни държат. В момента не съм зависим от никой. Почакайте да излезе проверката.

Не ви ли прави впечатление, че тези хора действат с много пари и с много техника, планирано, с много мозъчен тръст. Не се подвеждайте, така могат да направят компромати по всяко време, продължи Борисов.

Няма да се подведа на тези, които искат да ни направят маскари, добави той. По тази тема аз ще коментирам, когато излязат резултатите от проверката на прокуратурата – истински ли е записът, пипан ли е записът, заяви Борисов.

Тези хора си служат с много истини и ако там сложиш няколко думи, коренно се променя съдържанието, разясни Борисов.

Михов, който е председател на Българската федерация по баскетбол, минава за близък на президента Първанов. Бойко Борисов и Михаил Михов откриха баскетболна зала на 27 септември в София.

От: http://mediapool.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional