Свободата днес и тук 25 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Дискредитацията - метод на ДС

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   

Войната между Бойко Борисов и Алексей Петров е в интерес на определени политически кръгове. Те ще превърнат и двамата в жертви. На Борисов това ще коства само имиджа, може би и премиерския пост, но на Петров може да подпише свъртната присъда, пише "168 часа".
Това твърди пред изданието бившият служител на НСО Николай Марков по повод на изтеклите в медиите разговори на висши държавници, включително с участието на премиера Бойко Борисов.
Дискредитацията на лицата от политическия ни живот е метод на Държавна сигурност. Това продължава до ден днешен. Става въпрос за действията на една върхушка - шепа вече доста възрастни, но много богати хора, които продължават да дърпат конците чрез подставени лица, казва той.
Въпросът е, че за подставените лица това не вещае нищо добро, споделя мнението си Марков и пояснява: " Ако върнете времето назад, ще видите, че всички "добре облечени бизнесмени", превърнали се в в даден момент в знакови имена, какъвто в момента е и Алексей Петров, вече не са живи. Нима Илия Павлов не беше такава фигура? Или Емил Кюлев?
В момента, в който прожекторите се насочат към някого, следва разстрел.
Затова ЕС препоръча националната сигурност и съдебната ни система да сработят веднага. Всяко забавяне ще доведе до още жертви. Говоря за убийства. Допускам, че Бойко Борисов знае това и прави всичко възможно то да не се случи. Което превръща и него самия в жертва, заключва експертът.
Името на Николай Марков нашумя преди години покрай разкритието му, че НСО незаконно следи политици. Той зададе неудобни въпроси на държавния глава.
На нито един въпрос не получих отговор от президента, може би само на един, който Първанов сам ми зададе в комисията по национална сигурност. Тогава той ме попита давам ли си сметка за последствията за мен. Сега виждам какво е имал предвид. Осъдиха ме на три години лишаване от свобода - присъда, която вече съм обжалвал пред европейския съд, обобщава случилото се бившият служител на НСО.

От: http://kafene.net/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional